Koronan vaatimuksesta varastot tyhjiksi asiakasystävälliseen hintaan!

Koska joudumme koronan takia sulkemaan ravintolan, eikä vielä ole tarkkaa tietoa milloin voimme jälleen ovet avata, myymme raaka-ainevarastomme tyhjäksi elintarvikkeiden vielä ollessa käyttökelpoisia.

Varastostamme löytyy:

-Erilaisia säilykkeitä

-Pakasteena paistovalmiita lihapullia, kypsää savustettua possunniskaa, kypsää joulukinkkua, hirvenpaistia, kuhafilettä, perattua muikkua, ryöpättyä ja silputtua korvasientä, tatteja, suppilovahveroita, haperoita, mustikkaa, puolukkaa, karviaisia ym…

Tavoitteena on saada varastot tyhjäksi, joten hinnat ovat asiakasystävälliset.

Tuotteita myymme 5.4. asti.

Olet tervetullut ostoksille klo 12-19 välisenä aikana, mutta soita ja sovi tulosi etukäteen! Ravintola on suljettu, olemme paikalla vain sopimuksesta.

Puh. 040-767 0178 / Hannele Törmä

Jyrääkö Corona Takkatuvan?

Valitettavasti meidänkin on ilmoitettava, että olemme päättäneet sulkea ravintolan lauantaina 28.3. toistaiseksi.
Tulevaisuudesta ei kenelläkään ole tietoa, toivottavasti kuitenkin tavataan ennen syksyä.

Haluamme kiittää kaikkia ihania ja uskollisia asiakkaitamme, on ollut ilo palvella Teitä! ❤

Aurinkoista kevättä kaikesta huolimatta toivottaen Hannele ja Takkatuvan muu väki

Takkatuvan herkkupöydässä 21.3.

Tänään 21.3. tarjolla pöydässä hirvipaistia, punaviinikalkkunaa, lihamakaronilaatikkoa, kookoskanakeittoa, sardellikuhaa, härkisrendangia (vegan)… Runsas salaattipöytä ja herkullinen jälkiruokapöytä täydentävät aterian. Tervetuloa!

Tällaisina aikoina huolehdimme erityisellä tarkkuudella ottimien vaihtamisesta, kahvojen desinfioinnista, käsidesien saatavuudesta jne. Ja meillä on runsaasti tilaa, mahdollisuus aterioida eri osastoissa riittävällä etäisyydellä toisista.

Ystävänpäivän herkkupöytä 14.2.

Pöydässä tänään 14.2. parmesaanimuikkuja, olutpaistia, juustobroileria, kaalilaatikkoa, korvasienikeittoa, pororyynäreitä ja vegaanista intialaista härkispataa. Muhkea salaattipöytä ja makoisa jälkiruokapöytä täydentävät aterian.

Tervetuloa ja Hyvää Ystävänpäivää!

Pihtiputaan Takkatuvalla 15.1.

Keskiviikkona 15.1. herkkupöydässä on välimerenpaistia, kiinanbroileria, lihapullakeittoa, katkarapukalaa, bratwursteja ja vegaanisia sieninuudeleita. Salaatteina tuoresalaatteja, kala- ja perunasalaattia, munia, sillejä… yhteensä 20 eri lajia. Jälkiruokapöydästä nautitaan marjaherkkua, vaniljarahkaa ja liisseliä kahvin / teen kera. Tervetuloa herkuttelemaan!

Herkkupöytä 12.1.

Tänään 12.1. tarjolla raikas salaattipöytä, metsäkartanon paisti, broileria grillattuna kasvisten kera, juustosilakkapihvit, härkis-kaaliwok, täytetyt paprikat, turkkilaiset lihapullat ja kuhakeittoa. Jälkiruokapöydässä ruistoscaa kermavaahdon kera, kiisseliä ja vanilajarahkaa. Tervetuloa herkuttelemaan!

Keskiviikkona 8.1.

Tänään 8.1. herkkupöydästä löytyy runsaan salaattipöydän lisäksi lindströminpihvejä, sardellikuhaa, korvasienikeittoa, härkäpataa, inkiväärikanaa, sienimuhennosta, kikhernepataa…ja jälkiruokana on kinuskipaistosta, vaniljarahkaa ja raparperikiisseliä. Tervetuloa herkuttelemaan!

Tänään Takkatuvalla Joulupöytä

Tarjolla kylmäpöydässä salaattien lisäksi graavilohta, rosollia, joulukinkkua ja sillejä, lämpöisessä majoneesilohta, metsäkartanon paistia, punaviinikalkkunaa, kikherne-kookospataa (vegan), joulumakkaroita, kreikkalaisia kasviksia (vegan) ja joululaatikoita. Kahvi ja joulutortut sekä kiisseli ja vaniljarahka päättävät aterian.

Tervetuloa!