Jouluruokaa herkkupöydässä

Jouluruuat kinkkuineen ja laatikoineen ovat herkkupöydässä sunnuntaisin 25.11. ja 2, 9 ja 16.12. sekä keskiviikkoisin 12. ja 19.12.  Pöydän hinta joka päivä 13,40€, alle 12-vuotiailta 6,60 ja alle 5-vuotiaat vanhemman seurassa ilmaiseksi.  Tervetuloa joulun etkoille!

 

Herkkupöytä sunnuntaina 18.11.

Tänään pöydässä on hirvipaistia, kermakuhaa, lihamakaronilaatikkoa, kanaa Marengo, härkis-makaronilaatikkoa ja korvasienikeittoa.  Jälikruokapöydässä on vaniljarahkan ja kiisselin lisäksi ruistoscaa ja kermavaahtoa.  Ensi sunnuntaista lähtien meillä on sunnuntaisin jouluruokaa herkkupöydässä ja koko ajan pöydän hinta on 13,40€ aikuisilta ja alle 12-vuotiailta 6,60.  Alle 5-vuotiaat ilmaiseksi vanhemman seurassa.

 

Herkkupöytä keskiviikkona 14.11.

Tänään meillä on tarjolla häränpaistia, vuohenjuustobroileria, majoneesilohta, tattikeittoa, soija-kasvis-couscousia, lihapullia, sweet-and-sour-kasviksia, porkkanalaatikkoa… ja aina on tarjolla runsas ja raikas salaattipöytä ja herkullinen jälkiruokapöytä.  Aikuisilta 13,40€, alle 12-vuotiailta 6,60 ja alle 5-vuotiaat ilmaiseksi.  TERVETULOA HERKUTTELEMAAN!

 

Pyhäinpäivän herkkupöytä klo 11-20

3.11. tarjoamme runsaan salaattipöydän sienisalaatteineen ja välimerenpaprikoineen, mureaa porsaanpaistia, sherrybroileria, kermakuhaa, kinkkukiusausta, härkis-makaronilaatikkoa ja korvasienikeittoa.  Jälkiruokapöydässä on mokkapaloja, vaniljarahkaa ja marjakiisseliä.  Pöydän hinta aikuiselta 13,40€, alle 12-vuotiaalta 6,60€ ja alle 5-vuotiaat ilmaiseksi aikuisen seurassa.  TERVETULOA HERKUTTELEMAAN!

Pikkujoulua Takkatuvalta!

 

Neloskabinettiin mahtuu 60, puukabinettiin 40 ja takkakabinettiin mahtuu 25 henkeä, kuhunkin voidaan laittaa oma joulubuffet.  Ravintolassa on täydet anniskeluoikeudet, hyvä valikoima viinejä ja kohtuulliset hinnat.  Kabinettivaraukset tel 014-562663.

Tervetuloa!

Herkkupöydässä 6.10.2018

Tänään lauantaina pöydässämme on runsaan salaattipöydän lisäksi burgundinpataa, juustobroileria, parmesaani- / sardiinimuikkuja, pastaa, kainuulaista lohikeittoa, härkiskaalilaatikkoa …Jälkiruokapöydässä on marjakiisseliä, vaniljarahkaa ja raparperiherkkua.  Pöytä on katettu klo 11-20, ehkä hieman myöhempäänkin.  Herkkupöydän hinta aikuisilta 13,40€, alle 12-vuotiailta 6,60€ ja alle 5-vuotiaat pääsevät vanhemman seurassa ilmaiseksi.  TERVETULOA!

Härkismakaronilaatikko-resepti

Takkatuvalla teemme härkis-makaronilaatikon seuraavasti:

Kypsiä irtonaisia makaroneja, kuullotettua sipulisilppua ja tuoretta härkistä sekoitetaan tomaattipure´n, valkosipulimurskan ja kasvisliemijauheen kanssa, lisätään vähän mustapippuria ja runsaasti vegaanista juustoraastetta.  Kaadetaan seos vuokapaperin päälle (tai vegaanisesti voideltuun) vuokaan.  Kaadetään päälle kauramaitoa ja sekoiteaan kevyesti.  Kypsennetään uunissa avoimena (meidän uunissa 150 astetta, max 1 tunti).  Hyvää ruokahalua!

herkkupöydässä 19.8.

Pöydässä on tänään hirvistroganoff, punaviinibroileri, paistetut sienet (veg), tomaattimuikut, papucurry (veg), punajuurisosekeitto (veg), ja jauhelihakastike. Päivän mittaan saattaa joku ruokalaji vaihtua toiseksi. Pöydässä aina runsas kala-salaattipöytä ja useita jälkiruokia.

Tervetuloa herkuttelemaan!

 

 

Herkkupöytä 18.8.

Tänään lauantaina pöydässä runsaan kala-salaattipöydän lisäksi on paprikapaistia, sardiinimuikkuja, kookosbroileria, suppilovahverokeittoa (veg), papucurrya (veg), lihamakaronilaatikkoa, kasvisriisiä (veg) ja jälkiruokapöydässä on ruistoscaa ja kermavaahtoa, vaniljarahkaa ja kiisseliä.

Jos menekki on tosi kova, saattaa joku ruokalaji vaihtua roiseen yhtä herkulliseen.

Aikuisilta 13,40€, alle 12-vuotiaat 6,60€ ja alle 5-vuotiaat vanhemman seurassa ilmaiseksi.

Tervetuloa!