Avoimien ovien päivä

Torstaina 22.3. klo 12-18 vietämme avoimien ovien päivää ja esittelemme uutta kokous- ja juhlatilaamme, jossa tarjoamme lettuja hillon kanssa ja kahvia tai mehua kaikille halukkaille. Tervetuloa!

Haluamme myös esittää kiitoksen kaikille, jotka ovat edesauttaneet projektimme valmistumisessa. Alla kuva uudesta kabinetista.

Takkatuvan laajennus valmistui!

Uusi kabinetti on valmis, ainoastaan ulkotyöt teemme, kun talvi helpottaa otettaan.  Nyt meillä on käytössä vajaa viisikymmentä asiakaspaikkaa lisää ja tilaa kaikille perhejuhlille ja kokouksille .  Avoimien ovien päivän järjestämme myöhemmin.

Herkkupöydässä on tänään texasin porsasta, korvasienikeittoa, savulohimuhennosta, härkiscurrya…  ja tietysti runsaat salaatti- ja jälkiruokapöydät.  Herkkupöydän hinta on 13,20€ ja alle12-vuotiailta 6,60, alle 5-vuotiaat ilmaiseksi vanhemman seurassa.

Tervetuloa tutustumaan laajennettuun Takkatupan ja herkkupöytäämme!

Hiihtolomalauantain herkkupöytä 24.2.

Lauantaina 24.2. herkkupöydässämme on barbequeporsasta, kantarellikeittoa, tomaattimuikkuja, kasviskauraa, lasagnea…Runsas salaattipöytä sisältää mm. sienisalaattia paikallisista rouskuista ja fetaa ja tsatsikia.  Jälkiruokapöydässä komeilee kauratoscan kruunaama marjaherkku, vaniljarahka ja marjakiisseli.  Herkkupöytä on tarjolla klo 10.30-20 ja maksaa aikuiselta 13,20€, alle 12-vuotiailta 6,60€.  Alle 5-vuotiaat pääsevät vanhemman seurassa ilmaiseksi ruokailemaan.  Tervetuloa herkuttelemaan!

Hiihtolomakauden alkajaisiksi

Tänään lauantaina 17.2.2018 herkkupöydässä on Takkatuvan lihapullia, paprikapaistia, sardiinimuikkuja, tattikeittoa ja vegaanista härkismakaronilaatikkoa, runsas salaattipöytä ja jälkiruokana ruistoscaa ja kermavaahtoa, kiisseliä ja vaniljarahkaa.  Herkkupöydän hinta on 13,20€, alle 12-vuotiailta 6,60€ ja alle 5-vuotiaat vanhemman seurassa ilmaiseksi.  Pöytä on tänään katettu klo 10.30-21.00.

Tervetuloa herkuttelemaan!

 

Laskiaissunnuntain herkkupöytä klo11-20

Herkkupöydässä on laskiaissunnuntaina 11.2. pikkupihvejä naudanpaistista, punaviinibroileria, majoneesilohta, härkiscurrya ja korvasienikeittoa, makkaroita, runsas kala-salaattipöytä ja jälkiruokapöydässä lettuja hillon kanssa, vaniljarahkaa ja marjakiisseliä.  Pöydän hinta on 13,20 €, alle 12-vuotiailta 6,60 € ja alle 5-vuotiaat voivat ruokailla vanhemman seurassa ilmaiseksi.  Aurinkoista laskiaista kaikille ja tervetuloa syömään!

Loppiaisen ajan aukiolot

Ravintola on avoinna lauantaina ja sunnuntaina normaalisti klo 9-22 ja herkkupöytä on katettuna klo 11-20 molempina päivinä.  Herkkupöydässä on lauantaina olutpaistia, sardiinimuikkuja, broileria Garni, ruistoscaa ja kermavaahtoa… ja sunnuntaina turkkilaista palapaistia, paistettuja silakoita, kantarellikeittoa …  Pöydän hinta aikuisilta 13,20€ ja alle 12-vuotiailta 6,60€, alle 5-vuotiaat pääsevät vanhemman seurassa ilmaiseksi. Tervetuloa!

Joulun aukioloajat

Aatonaattona lauantaina ravintola on avoinna klo 8-18.  Jouluaattona ja joulupäivänä suljettu.  Tapaninpäivänä tiistaina avoinna klo 9-22.  Herkkupöytä on tarjolla näinä päivinä klo 11-20, paitsi aatonaattona klo 18 saakka.

HYVÄÄ JA RAUHALLISTA JOULUA KAIKILLE!

Joulun aukioloajat ja herkkupöydän ajat

Keskiviikkona 20.12. herkkupöydässä jouluruokaa: kinkkua, laatikoita, lohta, rosollia, lohitartaria… ja muutakin. Keskiviikosta perjantaihin herkkupöytä on esillä klo 11-20 ja lauantaina, aatonaattona pöytä on klo 11-18.  Pöydän hinta on 13,20€, alle 12-vuotiaalta 6,60€ ja alle 5-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi. Suljemme aatonaattona klo 18.  Jouluaattona ja joulupäivänä ravintola on suljettu ja avautuu taas maanantaina tapaninpäivänä klo 9.  Tervetuloa Takkatuvalle!

 

Herkkupöytään joulua odotellessa 17.12.

Herkkupöydässä sunnuntaina 17.12. tarjotaan joulukinkkua ja porkkana-, lanttu- ja imellettyä perunalaatikkoa, venäläistä sipulihärkää, sinappimajoneesilohta ja lihamureketta eli färssiä. Runsaassa salaattipöydässä on mukana sienisalaattia, silliä, lohta ja rosollia.  Jälkiruokapöydässä on riisipuuroa ja sekahedelmäkiisseliä.  Herkkupöydän hinta on 13,20€, alle 12-vuotiailta 6,60€ ja alle 5-vuotiaat pääsevät vanhemman seurassa ilmaiseksi.  Herkkupöytä on esillä klo 11-20.  TERVETULOA!