Kuvia äitienpäivän herkkupöydästä

Äitienpäivän herkkupöytä on katettuna klo 11-20.

Kala-salaattipöytä, härkää Polonaise, Huli Huli kanaa, kaviaarilohta, talon lihapullia, härkiscurrya, vege-kasviskiusausta, sweet&sour kasviksia, lanttuhaudikkaita ja jälkiruokana hedelmäsalaattia, vaniljarahkaa, täytekakkua ja kahvia.

Aikuisilta 21€, alle 12-v 8€ ja alle 5-vuotiaat ilmaiseksi aikuisen seurassa.

 

Jääkiekkoa Takkatuvalla

Isossa uudessa kabinetissamme on mahdollista kaikessa rauhassa seurata kisoja 65-tuumaisesta televisiosta ja samalla nauttia virvokkeita, burgereita ja muuta mukavaa.  Lauantaina klo 17.15 on ensimmäinen Suomi-peli.  Tervetuloa kannustamaan ja jännittämään!

Äitienpäivän herkkupöytä 13.5.2018

PÖYDÄSSÄ: lohitartaria, saariston savulohisalaattia, korianterisilliä, katkarapuja, metsäsienisalaattia, välimeren juustoa, tsatsikia, perunasalaattia, coleslaw-salaattia, tuoreita ja pikkelöityjä vihanneksia, pieniä karjalanpiirakoita ja munavoita ja LÄMPIMÄSSÄ PÖYDÄSSÄ: kaviaarilohta, härkää Polonaise, Huli Huli kanaa, lihapullia, vegaanista kasviskiusausta, härkiscurrya, kasviksia sweets and sour, lanttuhaudikkaita, metsäsienikastiketta, valkosipuliperunoita, keitettyjä perunoita ja pilahviriisiä.   JÄLKIRUOKAPÖYDÄSSÄ: hedelmäsalaattia ja vaniljarahkaa, kermatäytekakkua ja kahvia/teetä/kaakaota.

Hinta 21€ aikuisilta, 8€ alle 12-vuotiailta ja alle 5-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi vanhemman seurassa.  Ravintolassa 150 asiakaspaikkaa, joten tilaa on reilusti.  Toivoisimme kuitenkin, että 8-hengen seurueet ja suuremmat varaisivat etukäteen, koska isoja pöytiä on ennakkoon laitettuna rajallinen määrä.  Tel. 014-562663 ja 040-7670178

 

Vapun aukioloajat ja tarjoilut

Vappuaattona ravintola on auki klo 8.00-18.00 ja herkkupöytä on katettuna 11.00-18.00.  Herkkupöydässä on palapaistia naudanpaistista, cajunbroileria, katkarapukalaa, kesäkurpitsapastaa, korvasienikastiketta…ja simaa ja muita virvokkeita..

Vapunpäivänä ravintola on auki klo 9.00-22.00 ja vappuinen herkkupöytä on klo 11.00-20.00.  Tarjolla on salaattipöydässä sillejä ja kylmiä kaloja, hirvistroganoffia, Louisianan kalkkunaa, soija-kasvis-bbq, kukkakaalia, savuporojuustokeittoa ja jälkiruokapöydässä pikkumunkkeja, vaniljarahkaa ja omenakiisseliä, simaa ja muita ruokajuomia.  Löytyy myös viiniä, kuohujuomaa ja olutta.

Tervetuloa herkkupöydän ääreen!

 

Herkkupöydän hinta on 13,20€, alle 12-v 6,60€ ja alle 5-v pääsevät vanhemman seurassa ilmaiseksi.  Tervetuloa

Anna nimi Takkatuvan uudelle kabinetille!

Takkatuvan uusi kabinetti on nimeä vailla. Auta meitä nimeämään uudet tilat! Voittavan nimiehdotuksen lähettäjälle tarjoamme lahjakortin Herkkupöytään!

Lähetä nimiehdotuksesi tämän julkaisun kommenttikenttään Facebookissa. Otamme voittajaan yhteyttä Messenger-yksityisviestillä.

 

Kabinetti on laajennus Takkatuvan itäpuolella eli 4-tien puolella. Kabinetissa on tilat 50 hengelle esim. kokouksiin, juhliin ja tilaisuuksiin. Kabinetissa on kokoustekniikka ja omat, erilliset wc-tilat ja erillinen uloskäynti terassille. Yksityistilaisuuksiin kabinettiin on myös saatavilla oma, erillinen buffet-tarjoilu.

Alla kuvia Takkatuvan uudesta kabinetista:

Uusi kabinetti

Pääsiäismaanantain herkkupöytä klo 11-20

Herkkupöydässä on Dijonin karitsaa, sipuliporsasta, kookosbroileria, jauhelihapastaa, metsäsienikeittoa, härkiscurryä ja upea salaatti- ja kalapöytä.  Jälkiruokapöydässä on kiisseliä, vaniljarahkqaa ja mämmiä.

Aikuisilta 21€, lapsilta alle 12-v 8€ ja alle 5-vuotiaat ilmaiseksi.  Salaattipöytää, keittoa ja burgereita voi tulla nauttimaan myös sellaisenaan.  Burger-aterian hinta on 13,20€ ja se sisältää valitsemasi burgerin, salaattipöydän, pöytäjuoman ja kahvin.  TERVETULOA!

Takkatuvan Pääsiäisen herkkupöytä

Tervetuloa herkuttelemaan!  Pääsiäisenä 30.3.-2.4. herkkupöydässä joka päivä pääsiäisruuat: karitsanpaistia, porsaanpaistia, lohta, kanaa tai kalkkunaa ja vegaanisia herkkuja.  Alkuruokapöydässä lohitartaria, juustoja ja raikkaat salaatit.  Jälkiruokana on mämmiä, vaniljarahkaa ja marjakiisseliä.  Pöydän hinta on 21,00€, alle 12-vuotiailta 8,00€ ja alle 5-vuotiaat ilmaiseksi aikuisen seurassa.  Pöytä on katettu klo 11-20.  TERVETULOA!

Laajennuksen ansiosta tilaa riittää 150 herkuttelijalle!

Avoimien ovien päivä

Torstaina 22.3. klo 12-18 vietämme avoimien ovien päivää ja esittelemme uutta kokous- ja juhlatilaamme, jossa tarjoamme lettuja hillon kanssa ja kahvia tai mehua kaikille halukkaille. Tervetuloa!

Haluamme myös esittää kiitoksen kaikille, jotka ovat edesauttaneet projektimme valmistumisessa. Alla kuva uudesta kabinetista.

Takkatuvan laajennus valmistui!

Uusi kabinetti on valmis, ainoastaan ulkotyöt teemme, kun talvi helpottaa otettaan.  Nyt meillä on käytössä vajaa viisikymmentä asiakaspaikkaa lisää ja tilaa kaikille perhejuhlille ja kokouksille .  Avoimien ovien päivän järjestämme myöhemmin.

Herkkupöydässä on tänään texasin porsasta, korvasienikeittoa, savulohimuhennosta, härkiscurrya…  ja tietysti runsaat salaatti- ja jälkiruokapöydät.  Herkkupöydän hinta on 13,20€ ja alle12-vuotiailta 6,60, alle 5-vuotiaat ilmaiseksi vanhemman seurassa.

Tervetuloa tutustumaan laajennettuun Takkatupan ja herkkupöytäämme!